TÁBORVEZETŐK:

Stark Attila, Sirbik Attila

– Sirbik Attila Jugoszláviában született. Élt Rovinjban, Pécsett, Csantavéren, Újvidéken, Prágában és Szabadkán. Požarevacon volt katona. A Symposion c. művészeti folyóirat főszerkesztője. Regénye a Magvető és a Forum gondozásában jelent meg. Szereti a határokat, mert át lehet őket lépni. Intermediális beállítottságú. Hobbiból zenél de professzionális szakács, papírja is van róla. Klubot vezet, pultozik. Akármikor könnyedén kiszűri a szart.rododendron-stark_printek-8_0

– Stark Attila fő témái Budapest, a nagyvárosi lét, a szubkultúrák, de foglalkozik zenei témájú alkotásokkal is. A KuloCity (Roham) és a Kuloland (Symposion) c. kötetek szerzője. Stark összetéveszthetetlen képi világa mára szerves része lett az alternatív és underground buliknak, fesztiváloknak is.

A TÁBORRÓL:

– Írás és képzőművészet egymásba oltása. Olyan vizuális művészettel foglalkozó fiatalok jelentkezését várjuk, akik a hasznos tapasztalatok megosztásán túl, olyan módon inspirálhatja egymást, hogy létrejöhetnek egészen specifikus, a kreativitást és a tudást, a különféle művészeti látásmódokat kiszélesítő produktumok. A munkafolyamat során, a művészi szabadság nem egy eleve adott valami, ahhoz hogy megleljük és magunkévá tegyük a kreativitáson és a saját tehetségünkön keresztül, szükségünk van különféle módszerekre, koncepciókra, technikákra és stratégiákra.

– Néhány feldolgozásra kerülő téma: A tér, a közvetlen környezet aktív használata és értelmezése a vizuális kultúra segítségével (felhasznált médiák: fotó, street-, underground, body art, textualitás…)

– Elképzelések rögzítése és kidolgozása, kutatás, módszerek és stratégiák kidolgozása…

– Fanzinpiknik – a műhelyen készülő képszöveg fúziókat egy egy fanzinba kötjük, amit a malmosok majd lapozgathatnak ha nem lesz jobb dolguk, ha megvalósítható akkor egy szitaműhelyt is kreálnánk, különféle textilekre szitáznánk az elkészülő kép szöveg fúziókat.

e55c9844a256b7f4804b69f241612bfc

A jelenkezéshez kérjük csatoljatok portfóliót. A jelentkezés nem jelent automatikus részvételt a táborban. Erről mindenkit értesítünk majd a határidő lezárta után. A Sympo műhelye a augusztus 17-én indul, és a fesztivál utolsó napján, 19-én zárul.

RÉSZTVEVŐK ÉLETKORA: min 18 év, felső korhatár nincs

LÉTSZÁM: 10 fő

RÉSZVÉTELI DÍJ: 3000 RSD (a műhelyen való részvétel természetesen a fesztiválon való részvételre is jogosít)

 

KÍSÉRŐPROGRAMOK:

– Ismerkedős játékok

– Reggeli jóga Pintér Nikivel

– Mi ez a cirkusz? – Halász Glória dokumentumfilmje a Recirquel társulatról, a filmet közönségtalálkozó követi

– Dr. Lala – Halász Glória dokumentumfilmje Dr. Laláról, a bohócdoktorról, akit a film után tovább lehet majd faggatni

– Malom quiz – quiznight spontán kialakított csapatokkal

– Könyvbemutatók

– Itt a Tanyaszínhááááz

– Ernelláék Farkaséknál filmvetítés

– Koncertek: „Hát persze!” zenekar – merülj el a Bossa Nova dallamaiban, s egyéb meglepetések

– Falusi kincskereső túra, a szabadulószobák mintájára

– Éjjeli mozi retro filmekkel, és rajzfilmekkel. (Sörgyári Capprichio, Szaffi, Vuk, Mézga Család, Tanulmány a nőkről, BelleVillei randevú, és még sok más csemege)

– Beszélgetések irodalomról, színházról

A kísérőprogram csak bővülni fog!!!

Az esti programok mindenki számára nyitottak, és ingyenesek!!!

JELENTKEZZ: Szerda Zsófinál, a desiresofi@gmail.com e-mail címen. Kérjük a levélben azt is jelezzétek melyik táborban szeretnétek részt venni

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Július 28. 20:00

HOZZ MAGADDAL: sátrat, matracot, takarót, meleg ruhát, vízálló cipőt, saját étkészletet, próbaruhát, jókedvet, véleményt, jógaszőnyeget ha jógáznál reggelente

SZÁLLÁS: sátorban

HELYSZÍN: Orom, az Öreg Malom mellett