Idén is vajdasági kirándulások a fesztivál ideje alatt. 3 nap, 3 különböző program:

Augusztus 17. | Borkóstolás és fürdőzés Topolyán

Augusztus 18. | Borkóstolás és szecessziós séta a festő Palicson és Szabadkán

Augusztus 19. | Pálinkakóstolás Magyarkanizsán és fürdés a Baráthok-kútjánál

Ismerkedj meg a szervezőkkel:

Experience Balkan

Az Experience Balkan csapata 2011 óta szervez interkulturális programokat, nemzetiségi sétákat, alternatív turisztikai, kulturális eseményeket és kirándulásokat Magyarországon, a Kárpát-medencében és a teljes Balkán-félszigeten. Egyik kiemelt területünk a Vajdaság és Szerbia, ahová helyi civil szervezetekkel és közösségekkel együttműködve sokféle színes programot, kirándulást szerveztünk már. Egyesületünk fő célja a Balkán országaiban, így Szerbiában is a népek, nemzetiségek, kisebbségek (így a magyarság) kultúrájának, hagyományainak bemutatása, ápolása, védelme.

Huszty Zoltán az Experience Balkan nemzetközi baráti társaság és civil szervezetének a Balkan Calling Egyesületnek vezetője.

www.facebook.com/experience.balkan

Szerbia Magyarul

A Szerbia Magyarul  első osztályú utazás szervező és ezen belül turisztikai szolgáltatásokkal és tanácsokkal segíti az utazni vágyókat. Tapasztalt ügynökeink a  legjobb ár-érték arány érzékkel alakítják árainkat, abban is segítve Téged, hogy utazásaid egyedi preferenciáid és igényeid szerint biztosítsuk. A jól megalapozott helyi kapcsolataink által egyedülálló utazási akciókat kínálunk egyének, családok és csoportok számára egyaránt. Utazási csomag kínálatunk egyedi és minden esetben személyre szabható.

vw_huba

Tölgyesi Huba vagyok, idegenforgalmi menedzser, a Szerbia Magyarul ötletgazdája, én leszek az egyik idegenvezetőtök a túrák során. Mióta az eszemet tudom vonz az ismeretlen, az utazás és felfedezés. Mióta pedig a turizmusban dolgozom az a cél vezérel, hogy megmutassam a világnak Szerbiát, e csodálatos ország látnivalóit és amit talán még fontosabb életstílusát és gasztronómiáját. Gyere velem!

www.szerbiamagyarul.com

www.facebook.com/szerbiamagyarul

www.instagram.com/szerbia_magyarul/