GYEREKEK A FESZTIVÁLON!

Ha a nagyi nem érne rá a gyerekekre vigyázni, akkor is: IRÁNY A FESZTIVÁL, méghozzá a GYEREKKEL! Ne maradjon otthon senki, egy gyerek se unatkozzon! Nézzük, mit kínál a Malom-Alom és az Ifi-Malom!

MALOM-ALOM (0-5 éveseknek)

Augusztus 18-án és 19-én 15:00 órától megnyitja kapuit a Malom-Alom. A baba- és gyerekbarát területen gyakorló szülők játszanak majd a kicsikkel, amíg Ti megízlelitek a Malomfesztivál 2017 hangulatát, vagy felfrissültök egy pohár ital mellett. De persze a közös játék is megengedett. Lesz itt óriásbuborékok eregetése, agyagozás, festés kézzel-lábbal, saját gyártású papírhajó úsztatása vagy aranyszőrű papírparipa megülése… És természetesen pelenkázó- és szoptatósarok is.

gyerek01

IFI-MALOM (7-13 éveseknek)

Augusztus 17-én, 18-án és 19-én is, tehát a fesztivál mindhárom napja alatt délelőtt és délután is foglalkozásokat kínálunk a nagyobbaknak! A budapesti Age of Hope Alapítvány önkénteseivel délelőtt 11:00 és 14:00 óra között a Népzenei Sátorban színezünk és kézműveskedünk, délután pedig a szabadban 15:00 és 18:00 óra között focizunk és mindenféle kreatív dolgot csinálunk!

gyerek02

Ne feledd, hogy a kirakodóvásár és a kézműves utca is rengeteg meglepetést tartogat, a gyerkőcök is kipróbálhatják a nemezelést, a lufihajtogatást, ékszert készíthetnek, és különféle képzőművészeti technikákat is kipróbálhatnak. És ne maradjatok le a Podium Absurdum cirkuszairól se! ;)

gyerek03

Szombaton 17.00 órától minden gyerek és felnőtt együtt csápolhat Rutkai Bori Bandájával az Akácosban!

* 13 ÉVES KORIG A FESZTIVÁL LÁTOGATÁSA INGYENES!