“ENGEDD SZABADON MAGAD!” – Színésztábor18425930_10155792193022080_1337988679_n

TÁBORVEZETŐK:

Mészáros Gábor, és Kucsov Borisz a Kosztolányi Dezső Színház színészei

Kucsov Boris

Kucsov Borisz: “Szabadkán születtem 1987. október 22-én. Az általános iskolát Szabadkán végeztem el. Középiskolás éveimet a szentesi Horváth Mihály Gimnázium drámatagozatán jártam végig. Érettségi után három évre Budapestre kerültem. Később, az Újvidéki Művészet Akadémia magyar nyelvű színész szakának elvégzése után, egy évig a Zentai Magyar Kamaraszínház társulatának a tagja voltam. Jelenleg színészként dolgozom a szabadkai Kosztolányi Dezső Színházban. Társműsorvezetője és szerzője vagyok az Újvidéki Rádió Kerek Perec néven futó szórakoztató műsorának. Rendszeresen tartok drámafoglalkozásokat és rendezek kisebb előadásokat középiskolásoknak, továbbá drámaírassal is foglalkozom.” Mészáros Gábor: “Mészáros Gábor vagyok, 1986. június 17-én születtem Zentán. A színpad már kisgyermekkorom óta kísér, hiszen már óvodásként néptánccal foglalkoztam. Felsősként ismerkedtem meg a versmondással, majd középiskolában a szavalóversenyek mellett már betekintést nyerhettem a zentai amatőr társulat (ma a Zentai Magyar Kamaraszínház Diákszínjátszói) munkájába. Néhány közös előadás elkészültével, pár apró sikeren felbátorodva 2005-ben felvételiztem az Újvidéki Művészeti Akadémia magyar nyelvű színész szakára. 2008 óta a Kosztolányi Dezső Színház oszlopos tagja vagyok.”

Mészáros Gábor: “Mészáros Gábor vagyok, 1986. június 17-én születtem Zentán. A színpad már kisgyermekkorom óta kísér, hiszen már óvodásként néptánccal foglalkoztam. Felsősként ismerkedtem meg a versmondással, majd középiskolában a szavalóversenyek mellett már betekintést nyerhettem a zentai amatőr társulat (ma a Zentai Magyar Kamaraszínház Diákszínjátszói) munkájába. Néhány közös előadás elkészültével, pár apró sikeren felbátorodva 2005-ben felvételiztem az Újvidéki Művészeti Akadémia magyar nyelvű színész szakára. 2008 óta a Kosztolányi Dezső Színház oszlopos tagja vagyok.”

A TÁBORRÓL:

Improvizációkon alapuló önismereti színész tréning. Kerativitást fejlesztő kutatómunka, melynek célja a felszabult színpadi lét állapotának megközelítése és megtapasztalása. Továbbá egyéni ötlet alapján, viszont kollektív gondolkodással születő színpadi egész létrejötte. Mindez a kísérletezés és önfeltárás útján haladva, feszegetve a színház- és előadóművészet határait.

RÉSZTVEVŐK ÉLETKORA: min 16 év, felső korhatár nincs

LÉTSZÁM: 15 fő

RÉSZVÉTELI DÍJ: 50 euro, ami magába foglalja az oktatást, napi két étkezést (reggeli, estebéd), sok kísérőprogramot, illetve egy bérletet a tábort követő Malomfesztiválra.

KÍSÉRŐPROGRAMOK:

– Ismerkedős játékok

– Reggeli jóga Pintér Nikivel

– Mi ez a cirkusz? – Halász Glória dokumentumfilmje a Recirquel társulatról, a filmet közönségtalálkozó követi

– Dr. Lala – Halász Glória dokumentumfilmje Dr. Laláról, a bohócdoktorról, akit a film után tovább lehet majd faggatni

– Malom quiz – quiznight spontán kialakított csapatokkal

– Könyvbemutatók

– Itt a Tanyaszínhááááz

– Ernelláék Farkaséknál filmvetítés

– Koncertek: „Hát persze!” zenekar – merülj el a Bossa Nova dallamaiban, s egyéb meglepetések

– Falusi kincskereső túra, a szabadulószobák mintájára

– Éjjeli mozi retro filmekkel, és rajzfilmekkel. (Sörgyári Capprichio, Szaffi, Vuk, Mézga Család,

Tanulmány a nőkről, BelleVillei randevú, és még sok más csemege)

– Beszélgetések irodalomról, színházról

A kísérőprogram csak bővülni fog!!!

Az esti programok mindenki számára nyitottak, és ingyenesek!!!

JELENTKEZZ: Szerda Zsófinál, a desiresofi@gmail.com e-mail címen. Kérjük a levélben azt is jelezzétek melyik táborban szeretnétek részt venni

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Július 25.

MUNKABEMUTATÓ: A fesztivál első napján, augusztus 17.

HOZZ MAGADDAL: sátrat, matracot, takarót, meleg ruhát, vízálló cipőt, saját étkészletet,

próbaruhát, jókedvet, véleményt, jógaszőnyeget ha jógáznál reggelente

SZÁLLÁS: sátorban

HELYSZÍN: Orom, az Öreg Malom mellett